Happy Birthday Little B*

Sí, en LGT lo celebramos todo! Ya esta suficientemente mal la cosa como para no aprovechar estos días, y hoy con vuestro permiso y el de Esther que me ha cambiado el día en nuestro reparto de posts semanales, a mí me tocaba mañana, quiero dedicar el post a una pequeña pero gran persona.

Pues bien, hoy es un día especial porque cumple años una de las personas más especiales de mi vida y mejores personas que conozco. Lo curioso es que sólo cumple nueve años. Y os preguntaréis, y con solo nueve años ya es tan especial? Pues os digo rotundamente que sí. Y con solo nueve años ya sabes que es tan buena persona? Pues de nuevo un sí rotundo no, como diría mi hermana: lo siguiente.

la foto-berti

Como sabéis yo no tengo ni el título oficial de madre, aunque me encantaría, ni el de tía que también me encantaría pero la verdad que ni a mi hermana ni a mis cuñados los veo mucho por la labor. De momento solo tengo -ofical- el de prima canguro y el de madrina. Pero con B* tengo un título especial, no tiene nombre pero con que sea especial me basta.

Recuerdo com si fuera ayer el día que me dijeron que iba a nacer, recuerdo perfectamente el día en que nació, de aquel día recuerdo detalles insignificantes cuando quien me conoce sabe que no soy de recordar, es más, tengo pocos recuerdos de mi vida en general. Recuerdo su mini sonrisa y sus rizos. Recuerdo lo buena que era y que sigue siendo. Recuerdo acompañarla, por suerte mía, en sus días más especiales. Recuerdo su buena eduación y su saber pasar desapercibido, sus abrazos y sus besos. Recuerdo sus preguntas, sus ilusiones y bailes.

Pero ahora ya es una niña mayor y sabéis qué? Todos estos recuerdos siguen siendo el día a día. Su sonrisa ya no es mini, pero la sigue teniendo, su cabello es menos rizado porque le gusta que le quede más liso, cosas de la preadolecencia supungo, sus besos y sus abrazos son más grandes, sus modales aun mejores, sus bailes rozando lo profesional, sus preguntas más interesantes y sus ilusiones más enérgicas. Esta niña tiene la suerte de siempre ir mejorando.

Que hoy cumpla nueve años me impresiona, cómo puede pasar tan rápido el tiempo? Uff…

Como cada año tengo costumbre de felicitar también a su madre, porque ella, junto con su padre y todos aquellos que la quieren, la cuidan y la rodean son de alguna forma los que han conseguido que sea así. Esta claro que cada uno tenemos nuestra personalidad pero uno se empapa de lo que ve, de lo que le rodea y hay cosas que se deben a otros y esto es así. También como es costumbre, porque nunca será suficiente, les quiero dar las gracias por dejarnos participar en todo, dejarnos ser dos más en su vida y de que aún que no tengamos un título oficial nos dejen ser «algo» que para nosotros ya es mucho.

Muchísimas FELICIDADES Little girl! T’estimem molt molt.

Maria

12 comentarios en “Happy Birthday Little B*

  1. Ara feia temps que no comentava, pero avui s’ho mereix!!!! Moltes felicitats B*!!!!! Espero que tinguis un dia ple de sorpreses!!! Aquest any no estare al festival.. 😦 pero espero veuret d’aqui poquet un dia a la piscina!! Un petonas guapa!!!
    Felicitats a la mami tambe!!!!
    Meri, un post precios!!!
    Petons!!!!

    Me gusta

  2. Quina il.lusió! No pot ser que només siguin les 10 del mati i ja estigui emocionada, cada paraula que llegia anava acompanyada de una llàgrima! No em vull imaginar el dia que es casi la petita! Moltes gràcies per dedicar-li aquest post, a l’Esther per cedir-te al dia , a l’Anna per deixar-me d’aquesta manera participar en el vostre blog, però sobretot sobretot a tu per estar sempre sempre al nostre costat! Ja saps que per mi també ets una de les persones més importants de la meva vida, i això és el que intento transmetre als meus fills, que estimin i que cuidin a totes aquelles persones que ens fan feliç. Ni tieta, ni germana … Però aquest titol especial fa que visquis amb intensitat les nostres vides….! Un cop més mil mil mil gràcies! M’ha fet moltissima il.lusió! T’estimo molt!

    Me gusta

  3. Meryyyyyy…ets molt tonta ehhhh…com mhas fet plorar!!! K makes akstes paraules k li dediks a la b i als seus pares!!! Tots sabem k aksta nena te alguna cosa molt, molt special…xo ella tambe te moltissima sort de k tu l stimis tant com si fos una filleta teva!!! Moltes gracies x akstes paraules maria…

    Me gusta

  4. Jo també vull participar d’aquest post, perquè la B també també és molt epecial per mi. Tampoc sé quin títol em correspón a mi però jo tiro pel dret i m’adjudico el d’àvia. La B és una nena especial per tots nosaltres perquè des del moment que bem saber que venia ja va formar part de les nostres vides. La Maria ha explicat molt bé com és la B i la felicito a ella pels seus 9 anys i als seus pares i a tots els qui l’estimen, que són molts, per haver fet d’ella una petita-gran / nena- noia. BERTA, per molts anys!!!!!!!!!!!! Un petó ben gran!!!!!!!!! Ens veiem d’aquí poc a la piscina i sobretot tinc ganes de sentir el teu riure cuan la Yu et diu tonteries. Maria, felicitats pel post d’avui. Molt entranyable.

    Me gusta

  5. Ooohhhhhh per favooor Mariaaaa!! Com mhas fet emocionar a mi també!!!! No fa falta tenir cap títol per estimar, i com l’estimes tu a la petita!!! :…) penso que justament aixo, rebre tanta estimacio, es el que ens fa millors persones, i es que a la B* no ens la podem estimar mes!!!
    Unes paraules precioses, que de veritat mhan fet posar la pell de gallina!!
    Moltes felicitats petita princesa, jo tambe t’estimo amb la locura!!! I moltes felicitats a tu, Maria, per saber transmetre tan bé un sentiment tan gran!!

    Eli

    Me gusta

  6. Maria que maco aquest post especial B*, m’ha fet una ilusió tremenda, ja que ens has fet recordar a tots aquest 9 anys que em viscut al seu costat!!!

    Moltes felicitats pel post i a la B*!
    Del tiet que l’estima amb lokura!

    Me gusta

  7. Jo tambe ploro com una tonta!!!!!! I a sobre que fa ja 5 mesos que no veig a la little B…. I no saps com la trobem a faltar!!! A ella i a tots… Pero esque nomes em faltava llegir aixo per ja obrir l’aixeta del tot….. Aijiiiiiii perqueeee !!! Tu mery que pots, i si la veus, digali que la tieta paula l’estima molt molt i fesli una super abraçada daquestes que et deixen sense respiracio de part meva!!!
    Gracies per deixarnos llegir unes paraules tan maques!!!
    Un petonet ben fort

    Me gusta

    • Jo no puc descriure els sentiments tan bé com la Maria, pero és que realment aquesta nena es deixa estimar tan…Jo amb el vostre permis m’adjudico el titol de «Tito Jandro»!! Per molts anys B***…..!!!

      Me gusta

    • Ei!! Que falto jo!!! Només vaig conéixer la protagonista del post 5 minutets d’un dia qualsevol de setmana!! I a la seva mami!!! Molt maques les dues!! I em vaig quedar amb les ganes de conéixer el petitó!! Un altre dia!! En tot cas… Per mooolts anys B* i felicitats als pares!!! Sembla ser que heu fet una bonissima feina!! Ah!! I tota la resta de la xarxa!! Tant de bo algún dia llegís això tan maco i entranyable d’un fill meu!! Un petonet!!! Esther LGTH.

      Me gusta

Deja un comentario